Onze b&b

Algemene Info

Casa El Corasueño telt vier ruime en volledig vernieuwde gastenkamers die elk met een specifiek Spaans thema zijn ingericht. We beschikken over een gemeenschappelijke leefruimte waar je gezellig kan vertoeven, een boek kan lezen of een gezelschapsspel kan spelen.

Nood aan een verfrissing? Dan kan je terecht in onze honesty bar waar je zowel plaatselijke als Belgische dranken terugvindt. Je kan ook een duik nemen in ons groot zwembad (5 x 11m), rustig vertoeven op één van onze verschillende (zonne)terrassen of heerlijk wandelen in onze prachtige tuin.

0

1

2

3

4

Vakantie KaDoBon Casa El Corasueño

Op zoek naar een origineel cadeau?

Naar het ideale cadeau voor kerst of nieuwjaar, voor Valentijn, voor moederdag of vaderdag, voor een verjaardag of andere speciale gebeurtenis?

Zoek niet verder en geef een cadeaubon van Casa El Corasueño want…
wie gaat nu niet graag op vakantie naar de zon?

Voor vragen of meer info, stuur een mailtje naar .

Huisdieren

Aangezien wij zelf twee lieve katten hebben, kunnen wij helaas geen andere huisdieren toelaten.
Onze Chica en Mila verblijven buiten en komen niet in onze woning zelf om eventuele allergische reacties te vermijden.

0

1

2

2020 is niet alleen het jaar van covid-19, maar ook het jaar waarin we met heel veel verdriet afscheid moesten nemen van onze lieve Poesie… 17,5 jaar hebben we van haar gezelschap mogen genieten, ze heeft ons zoveel vriendschap, vreugde en liefde gegeven. Lieve Poesie, je hebt voor altijd een plaatsje in onze harten en we vergeten je nooit. Slaap zacht lieve Poesie, kus en dikke knuffel…