Waar ligt onze b&b?

Adres

Llano del Espinar 15
29150 Almogía, Málaga, Spanje

Coördinaten, Graden Minuten Seconden

Breedtegraad N 36°49’10.84″
Lengtegraad W 4°31’51.839″

Coördinaten, Decimale Graden

Breedtegraad 36.81967774411980
Lengtegraad -4.531066417694092

Almogía is een typisch Andalusisch wit dorpje, met al zijn charmes. Wij bevinden ons in de Guadalhorce Vallei, in alle rust omgeven door olijf- en amandelbomen en toch op slechts een half uurtje van de luchthaven én kust.

0

1

2

3

4

Hoe raak je bij b&b Casa El Corasueño?

Om bij ons te geraken kan je het openbaar vervoer (bus) of een taxi nemen of een wagen huren. Alles hangt af van het soort vakantie dat je wil.

Luilekker Vakantie

Maak je er een luilekker vakantie van en blijf je hoofdzakelijk in onze b&b, dan kunnen we je een taxidienst uit ons dorp aanraden. Deze is goedkoper dan de taxi’s aan de luchthaven. Als je dat wil, kunnen we deze voor je reserveren.

Er is ook de mogelijkheid om via dezelfde taxidienst uitstappen te boeken naar bv Málaga, Granada, Córdoba,… of je kan ook met de bus vanuit ons dorp in Málaga geraken.

Actieve Vakantie

Wil je liever op uitstap gaan dan is het aan te raden om een wagen te huren en ook daar kunnen wij bij helpen.

We werken samen met Belgen in Málaga die, op kleinschalige basis, aan wagenverhuur doen. Zij wachten je op in de aankomsthal van de luchthaven en brengen je persoonlijk naar de wagen. Hun prijzen zijn all inn; m.a.w. inclusief full omnium verzekering, onbeperkt aantal kilometers, gps, 2e bestuurder, persoonlijke ophaling en afhaling aan de luchthaven. Baby- en kinderzitje zijn beschikbaar indien gewenst.

Groot voordeel hier is dat je een zeer persoonlijk contact hebt, dat je in je eigen taal kan communiceren en dat je geen VISA nodig hebt of waarborg hoeft te betalen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en prijzen.