Waar ligt onze b&b?

Adres

Llano del Espinar 15
29150 Almogía, Málaga, Spanje

Coördinaten, Graden Minuten Seconden

Breedtegraad N 36°49’10.84″
Lengtegraad W 4°31’51.839″

Coördinaten, Decimale Graden

Breedtegraad 36.81967774411980
Lengtegraad -4.531066417694092

Almogía is een typisch Andalusisch wit dorpje, met al zijn charmes. Wij bevinden ons in de Guadalhorce Vallei, in alle rust omgeven door olijf- en amandelbomen en toch op slechts een half uurtje van de luchthaven én kust.

0

1

2

3

4

Hoe raak je bij b&b Casa El Corasueño?

Om bij ons te geraken kan je het openbaar vervoer (bus) of een taxi nemen of een wagen huren. Alles hangt af van het soort vakantie dat je wil.

Luilekker Vakantie

Maak je er een luilekker vakantie van en blijf je hoofdzakelijk in onze b&b, dan kunnen we je een taxidienst uit ons dorp aanraden. Deze is goedkoper dan de taxi’s aan de luchthaven. Als je dat wil, kunnen we deze voor je reserveren.

Er is ook de mogelijkheid om via dezelfde taxidienst uitstappen te boeken naar bv Málaga, Granada, Córdoba,… of je kan ook met de bus vanuit ons dorp in Málaga geraken.

Actieve Vakantie

Wil je liever op uitstap gaan dan is het aan te raden om een wagen te huren. Je huurt best een wagen bij een verhuurbedrijf in de buurt van de luchthaven ipv op de luchthaven zelf. Deze zijn voordeliger en bevinden zich op een vijftal minuutjes van de luchthaven en regelen transport van en naar luchthaven met een shuttlebusje.

Wij raden All In Carhire aan.
Onze gasten die reeds via All In Carhire een wagen hebben gehuurd, zijn heel tevreden van hun klantvriendelijkheid en van prijs/kwaliteit. Je kiest best voor de All In verzekering, deze is heel uitgebreid en op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Reserveer een wagen door een simpele klik op het logo hieronder en vergeet niet om bij Client Code “elcorasueno” in te vullen!